Waarom Jazzband Majazztic?

Geeft u een bruiloft, receptie of een diner?  Jazzband Majazztic geeft uw evenement extra cachet! Onze band stemt graag af op uw gelegenheid. We zorgen dat de muziek goed samengaat met de sfeer. We kleuren de ruimte in met de jazzsounds van de jaren veertig en vijftig van de de twintigste eeuw. Hierbij maken we gebruik van saxofoon, gitaar, eventueel aangevuld met contrabas en percussie of drums.

professioneel
De jazz optredens van Jazzband Majazztic worden gekenmerkt door professionaliteit en kwaliteit. De muzikanten hebben allen een opleiding gevolgd aan een conservatorium. Onze band Majazztic speelt mainstream jazz. Stijlvolle muziek, waarbij ook een goed gesprek nog mogelijk is. Onze groep kan fluisterzacht spelen.
Fexibel
Jazzband Majazztic is flexibel en komt tegemoet aan uw wensen. Er kan in verschillende duo, trio en kwartet formaties worden opgetreden, op nagenoeg alle locaties. Jazzmuziek bij een diner of huiskamerfeest? Denkt u eens aan een jazzduo. Geeft u een tuinfeest, of wilt u muziek in een grotere ruimte? Een jazztrio of jazzkwartet bezetting past goed.
Betaalbaar
Jazzband Majazztic biedt een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al vanaf € 349,- is een jazz duo beschikbaar. Een jazztrio is beschikbaar vanaf € 499,- Jazzband Majazztic kan prima last-minute worden geboekt. Een boeking vandaag is een optreden morgen. Als het moet kan op de dag zelf nog een duo of trio komen optreden.

Meer van ons zien? Bekijk ons YouTube kanaal.

Wilt u een offerte?

Wilt u een offerte? Vul het onderstaande contactformulier in en u krijgt zo snel mogelijk bericht.

  Naam *

  Email *

  Telefoon

  Onderwerp

  Datum optreden

  Locatie optreden

  Kies uw band

  Bericht

  Chat openen
  1
  Scan de code
  Hoi! Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons Jazz Trio of Jazz Duo. Kan ik je helpen?