Waarom Jazzduo Majazztic?

Geeft u een bruiloft, receptie of een diner?  Jazzduo Majazztic geeft uw evenement extra cachet! Onze band stemt graag af op uw gelegenheid. We zorgen dat de muziek goed samengaat met de sfeer. We kleuren de ruimte in met de jazzsounds van de jaren veertig en vijftig van de de twintigste eeuw. Hierbij maken we gebruik van saxofoon en gitaar, eventueel aangevuld met contrabas en drums.

Professioneel
De jazz optredens van Jazzduo Majazztic worden gekenmerkt door professionaliteit en kwaliteit. De muzikanten hebben allen een opleiding gevolgd aan een conservatorium. Jazzduo Majazztic speelt mainstream jazz. Stijlvolle muziek, waarbij ook zeker een goed gesprek nog mogelijk is. Onze mini-band kan fluisterzacht spelen.
Flexibel
Jazzduo Majazztic is flexibel en komt tegemoet aan uw wensen. Er kan in verschillende duo formaties worden opgetreden, op nagenoeg alle locaties. Wilt u jazzmuziek bij een diner of huiskamerfeest? Ons jazzduo zou daar niet misstaan. Geeft u een tuinfeest, of wilt u muziek bij een ceremonie? Een jazzduo bestaande uit twee gitaren past dan wellicht ook goed.
Betaalbaar
Jazzduo Majazztic biedt een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bijvoorbeeld, al vanaf € 349,- is een jazz duo beschikbaar. Een jazztrio is al beschikbaar vanaf € 499,- Jazzduo Majazztic kan prima last-minute worden geboekt. Een boeking vandaag is een optreden morgen. Als het moet kan bijvoorbeeld op de dag zelf nog een duo of trio komen optreden.

Meer van ons zien? Bekijk ons YouTube kanaal.

Wilt u een offerte?

 

Wilt u een offerte? Vul het onderstaande contactformulier in en u krijgt zo snel mogelijk bericht.

  Naam *

  Email *

  Telefoon

  Onderwerp

  Datum optreden

  Locatie optreden

  Kies uw band

  Bericht

  Chat openen
  1
  Scan de code
  Hoi! Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons Jazz Trio of Jazz Duo. Kan ik je helpen?